Home > Eiere > Brukerstøtte > SYNC & Bluetooth® Support > Ford SYNC 3 Navigasjon
SYNC 3.0 Navigation System

SYNC 3 Navigasjonssystem

Hvordan dine tilbakemeldinger kan holde det oppdatert

Gater og motorveier, skilting og fartsgrenser, rundkjøringer, tunneler, omkjøringer...

De endrer seg fra dag til dag. Disse endringene må samles og følges opp for at ditt navigasjonssystem skal kunne fungere best mulig.

Det er der du kan være til hjelp. Ved å rapportere det du ser som sjåfør, vil navigasjonskartene på ditt SYNC-system alltid være like presise, nøyaktige og oppdatert som mulig.

Hvordan du kan hjelpe ved å komme med tilbakespill

  • Besøk vårt dedikerte nettverktøyOnline Tool disclaimer for å rapportere tilbakemeldingene dine. Dette verktøyet leveres av en tredjepart, «HERE Maps», som er eksperter på området.
  • Du blir gitt et nettbasert sporingsnummer for å sjekke statusen på rapporten din.
  • Lag en HERE Map-konto for å sjekke statusen din med jevne mellomrom, noe som det er enkelt og raskt å gjøre.
  • Når endringene er godkjent, vil HERE Maps informere Ford.
  • Kontakt din Ford-forhandler for å finne ut hvordan du får tak i en oppdatering av programvaren i din SYNC Map, eller om du har andre spørsmål om denne prosessen.

I tillegg til å sikre at navigasjonssystemet ditt er utstyrt med den siste infformasjonen, vil tilbakemeldingene dine hjelpe andre sjåfører med å komme dit de skal via den beste kjøreruten som finnes.

Juridisk erklæring, anbefalt av FoE Juridisk - Lenken til «nettverktøyet» vil åpne nettsiden til HERE Maps, som er en uavhengig tredjeparts nettside som ikke står under Fords kontroll. Ford er ikke ansvarlig for og står ikke bak innholdet presentert på nettsiden eller deres personvernregler.

Top